Sådan forbedrer du din havefotografering, selvom du hader tech …

Sådan forbedrer du din havefotografering, selvom du hader tech …

Havefotografi og video er nu vigtig for næsten enhver have elsker.

Hvis du er på Instagram, Facebook eller Twitter, eller har du en blog eller en have-relateret virksomhed, så er chancerne for, at du vil tage billeder af Gardens.

Jeg har arbejdet med at forbedre min havefotografering, da jeg startede denne blog for fem år siden. Jeg har gået på flere korte workshops, der drives af strålende havefotografer og har også lavet online kurser.

Fordi jeg altid har hadet teknologi, har jeg aldrig været en naturlig. Så det har været en stejl læringskurve. Mine brødre er forbavset over, at jeg nu (synes at) vide mere, end de gør.

Så hver gang jeg finder en nem, ikke-teknologisk tip, er jeg glad for.

Her er mine favoritter. De kommer alle fra erfarne professionelle fotografer. Men ingen af ​​tipene involverer F stopper eller hvidbalance eller nogen af ​​de andre skræmmende ting.

Links til Amazon er affiliate – se oplysningspolitik.

Rengør din objektiv – specielt på en smartphone
Jeg gik på en halv dag smartphone fotograferingsværksted drives af Jonathan Ward (@ginghort på Twitter). Det første han gjorde var at uddele linseservietter.

Han påpegede, at din telefon i din taske eller lomme nemt bliver uvorne. Du tror måske, at du ville mærke nogen pletter, men han forklarede, at støv og små fragmenter på linsen måske ikke vises som en hindring. De vil bare diffunde fokus på hele billedet.

Jonathan’s workshops er fremragende. Jeg gik på en, da jeg allerede havde brugt min smartphone til fotografering i fem år (og jeg havde endda haft et af mine billeder valgt til den flerårige kalender 2017 sammen med Jonathan’s og nogle af de andre fotografer i dette indlæg.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *